Search Results

Filter
  • 1-10 of  10 results for ""LALAJ, ANA""
Item request has been placed! ×
Item request cannot be made. ×
loading  Processing Request
Academic Journal

IMPLIKIMET E SHTETIT SHQIPTAR NË LUFTËN CIVILE NË GREQI 1946-1949.

  • Source: Studime Historike. 2019, Issue 3/4, p189-216. 28p.

Record details

×
Academic Journal

1968-1969 - SHKRIRJA E AKUJVE NË BASHKËPUNIMIN KULTUROR SHQIPËRI-KOSOVË.

  • Source: Studime Historike. 2015, Vol. 69 Issue 3/4, p249-253. 5p.

Record details

×
Academic Journal

DILEMA E ÇLIRIMIT.

  • Source: Studime Historike. 2014, Vol. 68 Issue 3/4, p225-281. 57p.

Record details

×
Academic Journal

"SHKOLLA SHQIPTARE NË VITET 1960-1970".

  • Source: Studime Historike. 2016, Vol. 70 Issue 1/2, p289-291. 3p.

Record details

×
Academic Journal

MINORITETET KOMBËTARE NË SHQIPËRI MIDIS IDENTITETIT DHE INTEGRIMIT (1939-1949).

  • Source: Studime Historike. 2013, Vol. 67 Issue 3/4, p281-285. 5p.

Record details

×
Academic Journal

MASAKRA E TIVARIT, TIPAR I DHUNËS USHTARAKE JUGOSLLAVE NË KOSOVË MARS-PRILL 1945.

  • Source: Studime Historike. 2013, Vol. 67 Issue 3/4, p241-248. 8p.

Record details

×
Academic Journal

NIGA "NACIONALIZMI KOMUNIST" DERI TE KOLAPSI NACIONAL.

  • Source: Studime Historike. 2007, Vol. 61 Issue 1/2, p233-238. 6p.

Record details

×
Academic Journal

1956 -- TRONDITJE NË "KAMPIN" KOMUNIST.

  • Source: Studime Historike. 2007, Vol. 61 Issue 1/2, p171-187. 17p.

Record details

×
  • 1-10 of  10 results for ""LALAJ, ANA""